La oss gjøre
noe fantastisk.

Klimabrølets styre

Even Nord Rydningen

Even Nord Rydningen

35 år, fra Oslo. Studert sosialantropologi, jobber til vanlig som seniorrådgiver på asylavdelingen, UDI. Har co-foundet og deltatt på flere miljø-relaterte aksjoner, inkludert aksjon mot matkasting – Matgilde mot Hungersnød, Festivalen Bønder i By’n, og dokumentarfilmen Utgått på dato / Expired.

Nora Nord Rydningen

Nora Nord Rydningen

37 år. Har to barn. Jobber som psykologspesialist ved Diakonhjemmet sykehus og som universitetslektor ved Universitetet i Oslo.

Jon-Kristian Rydningen

Jon-Kristian Rydningen

30 år, fra Oslo. Siviløkonom, med spesialisering i bærekraftige forretningsmodeller fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Skrev masteroppgave om sirkulær økonomi. Jobber til vanlig som miljøkonsulent i PostNord og er aktivt medlem av FOLK

Lene Bonesmo Solberg

Lene Bonesmo Solberg

26 år, fra Bærum. Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen, med spesialisering innenfor samfunnsøkonomi. Jobber som konsulent i EY Technology Consulting, og jobber innen transportbransjen.

Martin Skadal

Martin Skadal

23 år, fra Bergen. Fulltidsaktivist for naturvern, dyr- og menneskerettigheter. Leder i World Saving Hustle samt. verv og aktiv i rundt 15 ulike organisasjoner som jobber for å løse et eller flere verdensutfordringer.

Kontakt oss

 

John Colletts allé 48 0852 OSLO

473 93 379

klimabrolet@gmail.com

Send oss en melding

6 + 14 =