Klimautfordringen

– Bedriftenes verktøy for bærekraftig endring.

Klimabrølet og Ducky inviterer bedrifter til konkurransen Klimautfordringen. Delta i konkurransen med ditt team og inkluder bærekraft i deres kultur. Gjennomfør klimaaktiviteter, spar CO₂ og bli en klimahelt! 

Tar du og din bedrift klimautfordringen?

Verdi for Ansatte

Vi viser hvordan du enkelt kan kutte egne CO2-utslipp i hverdagen. Du kan på denne måten påvirke din egen arbeidsplass og bidra til en bærekraftig endring i samfunnet. Handling skaper endring. 

Verdi for Bedrifter

Bli med for å øke intern verdiskapning, engasjere og utdanne ansatte og bidra til å nå 1,5 graders målet for global oppvarming.

 

Ambisjonen

Gjennom Klimautfordringen viser vi at vi er villige til å endre vaner, og viser betydningen av å gjøre dette sammen. Resultatene av Klimautfordringen vil være en oppfordring til beslutningstakere om at vi vil ha en inkluderende og slagkraftig handlingsplan slik at vi når 1,5 gradersmålet.

Klimautfordringen 

Klimautfordringen er en to ukers konkurranse i tidsperioden 30 august – 12 september hvor målet er å oppnå høyest mulig kutt i CO2-utslipp. Konkurransen er enkel og effektiv å gjennomføre i en travel hverdag. Ansatte deles inn i lag i egen bedrift og konkurrerer både internt og eksternt med andre bedrifter. For å trigge konkurranseinstinktet og for å vise at din innsats teller vil Klimabrølet publisere statistikk underveis i mesterskapet.

Utfordre din bedrift og din konkurrent til Klimautfordringen i dag!     

Mobiliser

Vi sender ut deltakerinformasjon som gjør det enkelt å mobilisere dine kollegaer. Jo flere som deltar jo større påvirkning har vi.

Handling

Vi kan alle kutte utslipp – hver dag. Vi viser deg effekten av enkle miljøhandlinger og hvordan vi sammen endrer samfunnet.

Konkurrer

Dette er en konkurranse mellom påmeldte bedrifter og internt i hver bedrift. Det viktigste er likevel resultatene vi skaper sammen.

Avslutning

Vi feirer resultatene og deler dem med verden. Bedrifter vil få mulighet til å dele sine erfaringer på Klimabrølet sine kanaler. I tillegg lager Klimabrølet en film i samarbeid med vinnerbedriften.   

Bedrifter som er meldt på Klimautfordringen

 

Vi i Netlight er med på Klimautfordringen fordi vi vil lære mer om vår påvirkning og hvordan vi kan redusere denne.

Hvor mye koster det?

10.000 Kroner / + 190 kroner per ansatt.

Interessert?

Vi tar gjerne en prat med deg om du ønsker info om hvordan du kan få med din bedrift.