Klimautfordringen

– Bedriftenes verktøy for bærekraftig endring.

Klimautfordringen 

Klimautfordringen er en to ukers konkurranse i tidsperioden 30 august – 12 september hvor målet er å oppnå høyest mulig kutt i CO2-utslipp. Konkurransen er enkel og effektiv å gjennomføre i en travel hverdag. Ansatte deles inn i lag i egen bedrift og konkurrerer både internt og eksternt med andre bedrifter. For å trigge konkurranseinstinktet og for å vise at din innsats teller vil Klimabrølet publisere statistikk underveis i mesterskapet.

Interessert i å delta på en klimautfordring? Kontakt Ducky!

Bedrifter som er meldt på Klimautfordringen

 

Vi i Netlight er med på Klimautfordringen fordi vi vil lære mer om vår påvirkning og hvordan vi kan redusere denne.

Verdi for Ansatte

Vi viser hvordan du enkelt kan kutte egne CO2-utslipp i hverdagen. Du kan på denne måten påvirke din egen arbeidsplass og bidra til en bærekraftig endring i samfunnet. Handling skaper endring. 

Ambisjonen

Gjennom Klimautfordringen viser vi at vi er villige til å endre vaner, og viser betydningen av å gjøre dette sammen. Resultatene av Klimautfordringen vil være en oppfordring til beslutningstakere om at vi vil ha en inkluderende og slagkraftig handlingsplan slik at vi når 1,5 gradersmålet.

Verdi for Bedrifter

Bli med for å øke intern verdiskapning, engasjere og utdanne ansatte og bidra til å nå 1,5 graders målet for global oppvarming.